Public Relations

PRESS RELEASES developed by me & published by international and Romanian media

http://in-cerc.ro/category/materiale-presa/

PRESS RELEASES developed by me & published by international and Romanian media – e-Commerce

Platforma Glami.ro estimează că va genera venituri de 4 milioane de euro pentru retailerii locali de modă

Compania Fashion Inspiration Group, de origine cehă, a lansat săptămâna tre­cu­tă şi în România platforma online glami.ro de­dicată retailerilor de modă, prin inter­me­diul căreia aceştia şi-ar putea creşte vân­zările locale agregate cu circa 4 mil. euro în decurs de un an – până la jumă­ta­tea anului viitor.

 

Glami, catalog de fashion online, intra in Romania din iunie

Glami, catalog european de fashion online prezent deja in 7 tari, isi pregateste intrarea pe piata din Romania si isi va lansa operatiunile la mijlocul lunii iunie 2017. Glami foloseste unelte online care conecteaza cumparatorii cu magazinele online preferate.

 

Platforma cehă de fashion Glami, prezentă în 6 țări importante, intră în România și începe angajări

Platforma cehă de fashion online Glami, prezentă în șase țări importante din Europa, va intra în România de luna viitoare, lansând deja anunțuri de angajare. Sunt oferite posturi de Performance marketing specialist, dar și de Fashion Catalogue Manager. Glami operează în Cehia, Germania, Franța, Slovacia, Polonia, Spania și Italia, asigurând o platformă pe care magazinele de fashion își pot prezenta oferta.

 

Cifre si statistici Black Friday 2017 la magazinele online de moda – Financiarul.ro

Glami.ro și-a deschis primul sezon de Black Friday în weekendul 17-19 noiembrie 2017. · Glami.ro a adus partenerilor de 4 ori mai multe vânzări vineri, 17 noiembrie, în prima zi de Black Friday între orele 9.00 și 20.00 · Cresterea numărului de vizitatori pe pagină a fost de mai mult de 100% în același interval …

Cel mai rapid, diversificat si trendy Black Friday in moda, pe www.glami.ro! ® BLACKFRIDAY.ro

Glami.ro isi deschide primul sezon de Black Friday in Romania cu cele mai bune oferte de fashion, in perioada 17-24 noiembrie 2017.

 

Platforma Glami.ro a ajuns la 60 de magazine de fashion înregistrate şi la peste 340.000 de produse în 6 luni

Compania cehă Fashion Inspiration Group, care a intrat pe piaţa locală în luna iunie a acestui an prin intermediul platformei online glami.ro, dedicată retailerilor de modă, şi-a atins ţinta de venituri generate pentru parteneri pentru 2017 – 2 milioane euro, înainte de sfârşitul anului.

 

Glami România, primul catalog online de modă din țara noastră, a depășit targetul pentru 2017 și are ca obiectiv pentru 2018 o creștere de 10 ori a cotei de clienți (P)

Reprezentanții companiei au afirmat că, în 2018, primul an petrecut în întregime pe piața din România, ar putea avea o creștere de 10 ori a numărului de vizitatori noi, dintre care 40% din trafic către magazinele online de fashion locale.

Click4Fashion distributor of La Redoute in Romania and Bulgaria

La Redoute, one of the largest online fashion retailers in France, has found a new official distributor for its brands in Romania and Bulgaria. Online store Click4Fashion is now the only online store in these two Eastern European countries who can guarantee delivery of La Redoute products that are ordered online in Romania and Bulgaria.

Heinrich Heine partners with Click4Fashion

Romanian online store Click4Fashion.com has begun a strategic partnership with European multichannel retailer Heinrich Heine. As a result, Romanian and Bulgarian customers from Click4Fashion now have the possibility to shop for products and brands from Heinrich Heine.

Heinrich Heine Cooperated with Click4Fashion

Romanian online store Click4Fashion.com has begun a strategic partnership with European multichannel retailer Heinrich Heine. As a result, Romanian and Bulgarian customers from Click4Fashion now have the possibility to shop for products and brands from Heinrich Heine.

Un nou jucător intră pe piaţa de modă online unde FashionDays este cel mai mare jucător | Ziarul Financiar

Click4Fashion este cel mai nou jucător de pe piaţa locală de modă online unde retailerul FashionDays este cel mai mare jucător după cifra de afaceri de peste 200 mil. lei anul trecut. Bazele noului jucător sunt puse de echipa care a dezvoltat un alt magazin online de modă în România, respectiv Stilago.

Click4Fashion este noul distribuitor La Redoute

Magazinul online Click4Fashion reprezinta noul proiect dezvoltat de antreprenoarea Mira Anghelescu si de echipele care au gestionat activitatea magazinelor online Stilago Romania si Bulgaria, dupa ce actionariatul majoritar german al grupului ecommerce Stilago a decis inchiderea operatiunilor in Europa Centrala si de Est, in luna iulie 2015.

Batalie in comertul online: Click4Fashion vrea sa intre in concurenta directa cu Fashion Days

Astfel, Click4Fashion si ContentSpeed, agentie de e-commerce full service, anunta cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din Romania. In spatele proiectului de e-commerce Click4Fashion se regaseste vechea echipa Stilago, un brand international care si-a incheiat operatiunile in iulie 2015.

ContentSpeed, parteneriat cu Click4Fashion

Agenția de e-commerce ContentSpeed a intrat în parteneriat pe zona de fashion online cu Click4Fashion, proiect în spatele căruia e fosta echipă a Stilago, brand care și-a încheiat operațiunile în vara trecută. Oferta Click4Fashion include reduceri de până la 70% în fiecare zi.

Click4Fashion, cel mai nou jucător pe piața de fashion online din România

ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din România: Click4Fashion. În spatele acestui proiect de e-commerce se regăsește vechea echipă Stilago, un brand internațional care și-a încheiat operațiunile în iulie 2015.

La Redoute are un nou distribuitor oficial in Romania și Bulgaria – Print – Ziarul BURSA

Operatorul online Click4Fashion a devenit distribuitorul oficial al companiei franceze de comerț prin comandă poștală și prin internet La Redoute în România și Bulgaria, începând cu luna octombrie a acestui an, transmite un comunicat remis redacţiei.

Click4Fashion, cel mai nou jucător pe piața de fashion online din România

ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din România: Click4Fashion. În spatele acestui proiect de e-commerce se regăsește vechea echipă Stilago, un brand internațional care și-a încheiat operațiunile în iulie 2015. …

Portalul online de fashion Stilago a inceput un parteneriat strategic cu operatorul german Klingel

Compania Stilago a demarat un parteneriat strategic cu operatorul german Klingel, cu o traditie de peste 100 de ani in productia de piese vestimentare

PR projects for Stilago developed with fashion blogger Alina Ceușan

A L I N A / C E U S A N

be the kind of person you would like to meet

PR projects for Stilago developed with fashion bloggers Absolutely Fabulous

Hot Summer with Stilago

Still waiting for summer?! We know it’s rainy and cloudy, but we trust God that we will have an awesome season full of colors, good vibes and fun! And because we enjoy life and June also ( even if it’s raining a little bit too much, sometimes like too much!

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Ioana Dumitrache

Nu rata Easter Week la Stilago şi EXTRA REDUCEREA de 10%!

Se zice că de Paşte trebuie să te înoieşti. De mică ştiu că iepuraşul de Paşte trebuie să aducă haine şi încălţăminte noi. Anul acesta cu siguranţă iepuraşul va trece pe la Stilago pentru că astăzi începe Easter Week la Stilago cu oferte noi, multe şi avantajoase.

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Cristina Pavel

Shopping Therapy: stilago romania

(null)

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Mona Croitoru

Search for “stilago” – From Mona with Gloss

(null)

Open chat
1
Hi and thanks for dropping by!
How can I help you?
Verified by MonsterInsights