LINKS

PRESS RELEASES developed by me & published by international and Romanian media

Click4Fashion distributor of La Redoute in Romania and Bulgaria

La Redoute, one of the largest online fashion retailers in France, has found a new official distributor for its brands in Romania and Bulgaria. Online store Click4Fashion is now the only online store in these two Eastern European countries who can guarantee delivery of La Redoute products that are ordered online in Romania and Bulgaria.

Heinrich Heine partners with Click4Fashion

Romanian online store Click4Fashion.com has begun a strategic partnership with European multichannel retailer Heinrich Heine. As a result, Romanian and Bulgarian customers from Click4Fashion now have the possibility to shop for products and brands from Heinrich Heine.

Heinrich Heine Cooperated with Click4Fashion

Romanian online store Click4Fashion.com has begun a strategic partnership with European multichannel retailer Heinrich Heine. As a result, Romanian and Bulgarian customers from Click4Fashion now have the possibility to shop for products and brands from Heinrich Heine.

Un nou jucător intră pe piaţa de modă online unde FashionDays este cel mai mare jucător | Ziarul Financiar

Click4Fashion este cel mai nou jucător de pe piaţa locală de modă online unde retailerul FashionDays este cel mai mare jucător după cifra de afaceri de peste 200 mil. lei anul trecut. Bazele noului jucător sunt puse de echipa care a dezvoltat un alt magazin online de modă în România, respectiv Stilago.

Click4Fashion este noul distribuitor La Redoute

Magazinul online Click4Fashion reprezinta noul proiect dezvoltat de antreprenoarea Mira Anghelescu si de echipele care au gestionat activitatea magazinelor online Stilago Romania si Bulgaria, dupa ce actionariatul majoritar german al grupului ecommerce Stilago a decis inchiderea operatiunilor in Europa Centrala si de Est, in luna iulie 2015.

Batalie in comertul online: Click4Fashion vrea sa intre in concurenta directa cu Fashion Days

Astfel, Click4Fashion si ContentSpeed, agentie de e-commerce full service, anunta cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din Romania. In spatele proiectului de e-commerce Click4Fashion se regaseste vechea echipa Stilago, un brand international care si-a incheiat operatiunile in iulie 2015.

ContentSpeed, parteneriat cu Click4Fashion

Agenția de e-commerce ContentSpeed a intrat în parteneriat pe zona de fashion online cu Click4Fashion, proiect în spatele căruia e fosta echipă a Stilago, brand care și-a încheiat operațiunile în vara trecută. Oferta Click4Fashion include reduceri de până la 70% în fiecare zi.

Click4Fashion, cel mai nou jucător pe piața de fashion online din România

ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din România: Click4Fashion. În spatele acestui proiect de e-commerce se regăsește vechea echipă Stilago, un brand internațional care și-a încheiat operațiunile în iulie 2015.

La Redoute are un nou distribuitor oficial in Romania și Bulgaria – Print – Ziarul BURSA

Operatorul online Click4Fashion a devenit distribuitorul oficial al companiei franceze de comerț prin comandă poștală și prin internet La Redoute în România și Bulgaria, începând cu luna octombrie a acestui an, transmite un comunicat remis redacţiei.

Click4Fashion, cel mai nou jucător pe piața de fashion online din România

ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, anunță cel mai nou parteneriat pe zona de fashion online din România: Click4Fashion. În spatele acestui proiect de e-commerce se regăsește vechea echipă Stilago, un brand internațional care și-a încheiat operațiunile în iulie 2015. …

Portalul online de fashion Stilago a inceput un parteneriat strategic cu operatorul german Klingel

Compania Stilago a demarat un parteneriat strategic cu operatorul german Klingel, cu o traditie de peste 100 de ani in productia de piese vestimentare

PR projects for Stilago developed with fashion blogger Alina Ceușan

A L I N A / C E U S A N

be the kind of person you would like to meet

PR projects for Stilago developed with fashion bloggers Absolutely Fabulous

Hot Summer with Stilago

Still waiting for summer?! We know it’s rainy and cloudy, but we trust God that we will have an awesome season full of colors, good vibes and fun! And because we enjoy life and June also ( even if it’s raining a little bit too much, sometimes like too much!

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Ioana Dumitrache

Nu rata Easter Week la Stilago şi EXTRA REDUCEREA de 10%!

Se zice că de Paşte trebuie să te înoieşti. De mică ştiu că iepuraşul de Paşte trebuie să aducă haine şi încălţăminte noi. Anul acesta cu siguranţă iepuraşul va trece pe la Stilago pentru că astăzi începe Easter Week la Stilago cu oferte noi, multe şi avantajoase.

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Cristina Pavel

Shopping Therapy: stilago romania

(null)


 

PR projects for Stilago developed with beauty & fashion blogger Mona Croitoru

Search for “stilago” – From Mona with Gloss

(null)

Facebook Comments

0